Wil je je kind nieuw inschrijven in onze scouts?

Momenteel zijn de inschrijvingen  voor kapoenen en welka's (geboortjaar  2012-2009) gesloten wegens het maximale capaciteit.  Volgend werkjaar kan je terug inschrijven, houd de facebookpagina en de website in de gaten.

Leden die zich voor oudere takken willen inschrijven (2008 en ouder) moeten een mailtje sturen naar groepasadmin@scouts121.be

Het lidgeld bedraagt dit jaar €45 per kind.
Vanaf het derde kind uit eenzelfde gezin betaal je €40. In het lidgeld zit de inschrijving en de verzekering inbegerepen voor alle activiteiten die we als scouts doen.
Het lidgeld kan je storten op volgend rekeningnummer BE63 7360 1136 2808 met vermelding van naam en geboortejaar

Was je kind al lid?

Als je afgelopen jaar in onze groep zat, gaan we er vanuit dat je ook volgend jaar blijft. Om zeker te zijn, vragen we om je opnieuw in te schrijven. Ook dit kan vanaf 1 augustus 2016, maar hier staat geen tijdsdruk achter!

Mocht je nog vragen hebben, kan je ons steeds contacteren op groepsleiding@scouts121.be

Succes!