Het lidgeld bedraagt dit jaar €45 per kind.
Vanaf het derde kind uit eenzelfde gezin betaal je €40. In het lidgeld zit de inschrijving en de verzekering inbegerepen voor alle activiteiten die we als scouts doen.
Het lidgeld kan je storten op volgend rekeningnummer BE63 7360 1136 2808 met vermelding van naam en geboortejaar

Wilt u uw kind nieuw inschrijven in onze scouts?

Nieuwe leden inschrijven kan vanaf 1 september hier op de site. Na onze startdag krijgt u een maand om te betalen. Zo kunnen nieuwe leden even uitproberen voordat ze er echt aan beginnen.
Inschrijven kan vanaf geboortejaar 2013.

Broertjes en zusjes van bestaande leden kunnen nu al inschrijven. Klik hiervoor op de "Herinschrijven"-knop en vul het formulier in. Vergeet zeker niet te vermelden wie de broer of zus is!

Was uw kind al lid?

Herinschrijvingen, broertjes of zusjes krijgen vanaf 1 augustus tot de startdag (14 september) voorrang om zich in te schrijven. Vanaf dan kunnen nieuwe leden zich ook inschrijven. De betaling moet voor 1 oktober gebeurd zijn. Zo niet, dan zijn we genoodzaakt €15 administratiekosten aan te rekenen.

Mocht u nog vragen hebben, kan je ons steeds contacteren op groepsleidingscouts121@gmail.be

Succes!