Locked Jin

De Jins hebben dit jaar een eigen escape room gecreëerd op de scouts. Wie gaat de uitdaging aan?

INFO

Een sessie duurt 1uur, je kan met maximaal 6 personen tegelijk naar binnen. We raden een minimum van 3 mensen aan.
Enkel door alles te onderzoeken en de hoofden bij elkaar te steken zal je locked Jin succesvol kunnen veroveren. De snelste 3 ploegen mogen een ereplaats op ons scorebord claimen.

Locked Jin wordt georganiseerd in ons scoutslokaal. (Edegemsestraat 115b, 2640 Mortsel)
Na de uitdaging kan je nog iets drinken aan onze bar.

Prijzen

We vragen €10 per persoon, dit kan je op voorhand storten of ter plekke betalen.

Voor (jeugd)verenigingen geven we €2 korting per persoon.

Voor 1 of 2 personen vragen we een minimumbedrag van €25.

Beschikbaarheid

We openen de escape room op woensdagmiddagen en in het weekend. Je kan je inschrijven voor een datum naar keuze, daarna nemen we contact op met jullie om af te spreken.
Het kan zijn dat een dag vol zit, of we zelf niet kunnnen. Dan zullen we samen met jullie een ander moment proberen zoeken.

Druk op de knop om je in te schrijven.

Volg ons ook op facebook om op de hoogte te blijven:

www.facebook.com/lockedjin121