Nieuws

Voor het vieren van het 5 jarige bestaan van Scouts 121, belooft deze startdag een feestelijke editie te worden!

Hallo iedereen!

Je kan je inschrijven voor het groepsweekdng via dit formulier

De herinschrijveingen zijn terug open,  de inschrijvingen voor de jongste takken (kapoenen en welka's) zijn momenteel gesloten.

Als je nog niet inschreef op de infodag kan je je via volgende link inschrijven.

Na het spetterende succes van de brunch vorig jaar willen we graag opnieuw een gezellige voormiddag beleven met een rijk aanbod aan lekkere ontbijtopties.

(Inschrijvingen zijn afgelopen)

Net zoals vorig jaar is het projectje van onze givers "Degiveroo". Hierbij leveren onze givers zelfgemaakte pasta's aan huis als steun voor hun kamp.

Mochten jullie het nieuws gemist hebben: Deze zaterdag is het ons jaarlijkse scoutsbal, geoirganiseerd door de gloednieuwe Stam. (oudleidingswerking)

Hoera! We gaan weer op groepsweekend van 2 tot 4 maart. Het thema is dit jaar Ridders en Prinsessen, dus zoek jullie prachtigste jurken, mooiste harnassen of verschikkelijkste drakenpakken al maar bijeen!

Inschrijven voor het giverweekend van 24-26/11 kan hier