Overgang en BBQ

Gegroet leden, ouders, leiding en sympathisanten

Zaterdag 15 september is het weer zover. Het scoutsjaar wordt officieel in gang geblazen met onze startdag.

Ook wel bekend als de overgang. Iedereen is welkom om de leden die overgaan naar een hogere tak of leiding worden, toe te juichen naar de volgende stap in hun scoutscarriere. Hiervoor zullen ze bergen moeten beklimmen, tropische stormen doorstaan en wie weet wat de leiding dit jaar nog allemaal in petto heeft....

Ook zullen de nieuwe leidingsploegen bekend gemaakt worden, de kampfoto's getoond worden en zullen t-shirts,dassen en (tweedehands) scouthemden te koop aangeboden worden. Zo dat iedereen weer helemaal klaar is voor een nieuw scoutsjaar !

Ouders, vrienden en familie kunnen genieten van een drankje en een hapje. 's Avonds staat er dan een grootse BBQ gepland, daarvoor kan je op deze link terecht.

Later op de avond brengen we de sfeer naar binnen en zal er nog een feestje plaatsvinden voor de ouderen onder ons.

De planning ziet er als volgt uit:
13u00: openen
13u30: de overgang