Zomerse brunch en Groepsdag

Hallo iedereen!

Het scoutsjaar loopt stilletjes aan ten einde en dat laten wij niet onopgemerkt voorbijgaan! We vieren het scoutsjaar en het begin van de zomer met onze jaarlijkse brunch! Iedereen is welkom op deze brunch, dus nodig gerust al je familie, vrienden en buren uit. Het eten gebeurd in shiften. De prijs bedraagt 7 euro voor leden en 10 euro voor niet leden. Inschrijven kan via deze link.

Dit jaar vind op de dag van de brunch ook onze groepsdag plaats. Er worden allerlei leuke spelletjes georganiseerd en alle takken doen mee! De groepsdag duurt tot 17 uur. (voor de groepsdag hoef je niet in te schrijven en zijn ook leden die niet mee brunchen helemaal welkom! Vanaf 11 uur beginnen de spelletjes)

Het verloop van de dag zal er ongeveer als volgt uitzien:
10u: start brunch
11u10: start eerste spel (voor leden en enthousiaste familie en vrienden!)
15u: start tweede spel (voor leden)
17u: einde van de dag

Tot slot willen wij ook nog een warme oproep doen: in de sfeer van het jaarthema ‘minder is meer’ bieden wij zo veel mogelijk lokale producten aan op onze brunch. Een van de ingrediënten die wij nodig hebben zijn lekker verse eitjes! Heeft u kippen in uw tuin? Leggen deze kippen meer eieren dan u kan opeten? Dan zouden wij het geweldig vinden als we die eitjes zouden mogen gebruiken om voor u een heerlijk roerei te bereiden! Geef ons een seintje op het nummer 04 79 46 83 75 (sms of bellen) zodat wij weten hoeveel eitjes we zelf nog moeten bijkopen.

Lieve groetjes van de groepsleiding en team-brunch!!