Het lidgeld bedraagt dit jaar €45 per kind.
In het lidgeld zit de inschrijving en de verzekering inbegerepen voor alle activiteiten die we als scouts doen.
Het lidgeld kan je storten op volgend rekeningnummer BE63 7360 1136 2808 met vermelding van "NAAM & GEBOORTEJAAR"

Wilt u uw kind nieuw inschrijven in onze scouts?

Nieuwe leden inschrijven kan vanaf 1 september, hier op de site. Na onze startdag krijgt u een maand om te betalen. Zo kunnen nieuwe leden even uitproberen voordat ze er echt aan beginnen.
Inschrijven kan vanaf geboortejaar 2014.

Voor vragen rond onze wachtlijst, kan u mailen naar groepsleidingscouts121@gmail.com

Was uw kind al lid?

Herinschrijvingen, broertjes of zusjes krijgen vanaf 1 augustus tot de startdag (12 september) voorrang om zich in te schrijven. Vanaf dan wordt de plek niet meer vrijgehouden en dus doorgegeven aan iemand uit de wachtlijst.
De betaling moet ook voor 1 oktober gebeurd zijn. Zo niet, dan zijn we genoodzaakt €15 administratiekosten aan te rekenen. Dit geldt enkel voor bestaande leden, nieuwe leden (broertjes/zusjes) krijgen eerst een maand om de scouts wat uit te testen!

Mocht u nog vragen hebben, kan u ons steeds contacteren op groepsleidingscouts121@gmail.com

Succes!