Verhuur

Wel eens nood gehad aan een hele grote pot die je zelf niet in de kast hebt staan?
Of voor je tuinfeest op zoek geweest naar een grote tent?
Je wil misschien graag op kamp, maar je hebt geen tenten of sjorhout?

Geen nood Scouts 121 helpt je daar graag mee verder.

Scouts 121 beschikt over een uitgebreid gamma van materiaal.

Alles wat we aanbieden, vind je hieronder. Met der tijd zou het wel eens kunnen zijn dat het aanbod wat verandert en uitbreidt.

Heb je toch een specifieke vraag over iets bepaald waar je naar op zoek bent? Aarzel dan niet ons te contacteren op groepsleidingscouts121@gmail.com.
Dan kijken wij wat we voor u kunnen doen.

Maak dus je keuze uit het materiaal dat je wil huren en vraag het aan via ons Aanvraagformulier. Gewoon invullen en wij nemen terug contact met u op.

Tenten

We hebben verschillende tenten in ons materiaallokaal liggen die graag doorheen het jaar ook eens wat licht zien. Meestal komen ze enkel buiten tijdens de zomer. Maar wij willen onze tenten meer mogelijkheden geven. Daarom bieden we ze te huur aan.

Wil je eens buiten slapen maar dan liefst droog? Of heb je een grote tent nodig voor je tuinfeestje? Daar kunnen wij voor zorgen!

Kijk maar snel eens in ons tentenkot om te zien wat we allemaal hebben liggen.

Let op want in juli zijn wij zelf op kamp met onze tenten. Dan kunnen we ze helaas niet verhuren.

Zeilen

Niemand slaapt graag in het nat. Daarom leggen wij in onze patrouilletenten grondzeilen zodat alles droog en proper blijft.

Voorlopig bieden we nog geen andere zeilen aan.

Hier kan je wel al zien welke zeilen we voor je toekomstige buitenkamer hebben.

Kookgerief

Eindeloos diepe potten en pollepels waar je een fles water in leeg kan gieten.
Ja, we hebben het allemaal. We hebben alles in huis om je keuken, buiten of binnen, in te richten.

Ook alles om je tafel feestelijk te dekken (op een scoutsmanier) hebben we in huis.

Heb je iets nodig? Kijk dan maar eens in onze keuken of er iets is dat je kan gebruiken

Tafels

We hebben 8 tafels van 2mx0,5m en 12 bijpassende banken.

Sjorhout

Machtige constructies uit hout en touw. We weten wat het is en hoe het moet.
Maar natuurlijk heeft niet iedereen de luxe om over eigen hout te beschikken.
Daarom stellen wij ons sjorhout ter beschikking aan wie wil.

Denk je constructie op voorhand uit en vraag de juiste balken aan.

Aanvraagformulier

Heeft u nog vragen?