Jojo's

Jojo’s

Zondag 27 oktober 9u30 – 12u00

Alles op wieltjes!! Vandaag laten we niemand meer stevig met de voetjes aan de grond want alles mag rollen! Van fiets naar rollerblades of skateboards het maakt allemaal niet uit zolang jullie maar bewegen. Spijtig genoeg liggen al deze wieltjes niet op de scouts dus we verwachten dat jullie het vervoer naar keuze meenemen van thuis!

Zondag 3 November 9u30 – 12u00

Het is weer zover, ons grote districtsspel komt weer aan de deur kloppen. Samen met alle andere kapoenen, welka’s & jojo’s van heel het district Cantincrode spelen we vandaag een reusachtig spel! De locatie? Landschapspark Frijthout (ingang Oudstrijdersstraat, Hove). Dus voor deze zondag openen we met zen alle op verplaatsing en komen mama en papa jullie na afloop daar weer halen. De locatie waar we verzamelen wordt nog meegedeeld.

Zondag 10 November 9u30 – 12u00

Lieve Jojo’s,

Vandaag mogen jullie je stoerste kant boven halen en toveren wij jullie om naar echte ridders. Maar om dat te worden hebben we eerst het geschikte materiaal nodig. Daarom gaan we deze vergadering beginnen met het maken van prachtige schilden en achteraf spelen we met die schilden een fantastisch spel. Ten aanval!

15 tot 17 November WEEKEND!

Liefste Jojo’s,

Eeeeeindelijk is het zover: WE GAAN OP WEEKEND! Alle verder informatie die jullie hier voor nodig hebben wordt in een mailtje naar jullie ouders gestuurd en krijgen de leden mee naar huis op een briefje. Wij kijken er al naar uit! Jullie ook?

Zondag 24 November 9u30 – 12u00

Goeiemorgen Jojo’s,

Vandaag moeten jullie niet te stevig ontbijten want deze vergadering spelen we het vreetspel! Welk team kan het meeste eten van de andere bemachtigen of het snelste opdrachtjes uitvoeren? Wij zijn alvast benieuwd!

Tot dan!

Heel veel liefs,