Jojo's

Zondag 4 februari (9:30u-12:00u)

Wat is nu het beste op een koude winterdag, inderdaad een lekker warme kom soep en dit  willen we graag verkopen aan de bewoners van Mortsel. Dus kom zeker allemaal helpen soep te verkopen en wat centjes te verdienen om de scouts een nog leukere plek te maken!

Zondag 11 februari (9:30-12:00)

Bereid je voor op het meest spannende bosspel ooit, waar de bomen fluisteren, de bladeren je geheime boodschappen vertellen en het avontuur je staat op te wachten! Trek je stevige stapschoenen aan, knoop je das strak  en laten we een super leuk spel spelen in het bos. Samen gaan we op zoek naar schatten, lossen we raadsels op en beleven we een onvergetelijk avontuur tussen de bomen. Dus, lieve (soms iets te drukke) leden, verzamel je moed, kom met ons mee en laat het bosspel van het jaar beginnen!

Zondag 18 februari (9:30-12:00)

Ons kamp komt steeds dichterbij, en we hebben jullie hulp nodig om het onvergetelijk te maken! Hoe? Met een zoete twist natuurlijk! Deze zondag gaan we overheerlijke zakjes snoep verkopen om  ons kamp te financieren. Of je nu een kauwgomkampioen bent of een echte dropjesdeskundige, door heerlijke lekkernijen te verkopen, bouwen we samen aan herinneringen die een leven lang meegaan. Dus zeker allemaal komen zodat we een super leuk kamp hebben deze zomer!

Zondag 25 februari

Deze zondag kunnen jullie lekker uitslapen want er is geen scouts, doordat  jullie leiding leefweek heeft!

vele groetjes van jullie liefste leiding, Jill, Jonas, Edda, Caroline en Jana