Jojo's

Mei/juni

Howdy jojo’s, hieronder vinden jullie de knoop voor de maand mei/juni
 

Zondag 5 mei (geen vergadering)
De leiding houdt vandaag een grote meikuis. Tenzij jullie graag kuisen,moeten jullie niet komen en zien we jullie volgende week!
 
Zondag 12 mei (9:30 – 12:00)
Vandaag zetten wij jullie kennis over zaken doen en onderhandelen op de proef met een nooit eerder gezien spel waarbij jullie doormiddel van kopen en verkopen zoveel mogelijk winst moeten maken. Wij zijn benieuwd wie het grootste beurstalent heeft! 
 
Zondag 19 mei (9:30 – 12:00)
Kom vandaag met een lege maag naar de scouts en neem €3 mee. Wij voorzien een fantastisch, nooit gezien, koninklijk ontbijt!
 
Zondag 26 mei (9:30 – 12:00)
Ben je een echte waterrat? Mooi! Vandaag zal je nat worden en misschien ook wat vuil, want we spelen waterspelletjes. Neem een handdoek mee!
 
Vrijdag 31 mei (19:00 – 21:00)
James Bond heeft al zijn geld verspeeld in het casino en heeft jullie nodig om zijn geld terug te winnen. Zet je zonnebril maar op en versla ons in je favoriete gokspelletjes.
 
Zondag 9 juni (geen vergadering)
Het is weer juni en dat betekent helaas examens voor de leiding... Je kan naar de scouts komen maar wij zullen er alvast niet zijn.
 
Vrijdag 14 juni (18:30 – 21:00)
Iedereen herinnert zich de fantasche filmavond van januari. Vanavond doen we hetzelfde maar nog beter. Komen is op eigen risico. Neem €2 mee en wij voorzien een hapje en een drankje.
 

Zondag 23 juni (geen vergadering)

Maarten heeft maandag wiskunde examen en Emiel & Robbe moeten hem nog bijles geven. Tot volgende week!

 
Zondag 30 juni 
Vandaag is het onze wereldberoemde brunch. Neem je volledige familie mee voor een geweldige dag! Na de brunch start de groepsdag en spelen we met de hele scouts een fantastisch spel.
 
 
Groetjes, 

De tofste leidingsgroep ooit

Robbe, Emiel en Maarten