Jojo's

Zondag 4 december (09u30 - 12u00)

De Sint komt vandaag naar jaarlijkse gewoonte langs op de scouts. Alle brave jojo’s krijgen snoep. De minder brave jojo’s worden in de zak van Piet gestoken.

Vrijdag 9 december (19u00 - 21u00)

De Sint is net vertrokken, maar het is toch al tijd voor een kerstvergadering. Ja we weten dat het te vroeg is, maar dit moet uit overmacht. Zaterdagavond (10 december) houden we namelijk onze ouderfuif. (Dus een oproep naar alle ouders: zeker komen!!!)

Voor deze avondvergadering brengt iedereen een klein cadeautje mee waar eender welk ander lid blij met zou kunnen zijn. Het cadeautje kost ongeveer 2 euro of is zelf gebakken/ gekookt/gemaakt/… Tot dan!

Zaterdag 17 december (vanaf 18u30)

Vandaag is het kerstmarkt op de scouts. Dat betekent dat er deze week geen scoutsvergadering is. Maar niet getreurd!! Het team ‘Kerstmarkt’ heeft er alles aan gedaan om er een geweldige editie van te maken. We raden jullie dus allemaal aan om eens een kijkje te komen nemen en de geweldige sfeer te komen opsnuiven.

Zondag 25 december: Geen vergadering!

Gelukkig kerstfeest!!! Vandaag is er logischerwijs geen vergadering gepland. Geniet van jullie vakantie!

Prettige feesten en een fijn nieuw jaar gewenst!

De Jojo-leiding