Jojo's

Zondag 8 mei ( 9u30-12u00)

Vandaag houden we onze snoepverkoop om iets extra te kunnen gaan doen op kamp!! We gaan van deur tot deur om onze snoepzakken te gaan verkopen, dus haal jullie lieve gezichtjes en verkoopstrucs al maar boven, want het zal nodig zijn. Als er nog snoepzakken over zouden zijn kunnen jullie ( of jullie ouders) na de vergadering aan de lokalen zelf nog een snoepzak kopen.

Zondag 15 mei (9u30-12u00)

Aion steekt voor vandaag een verrassingsvergadering in elkaar, oehhh spannend.

Zondag 22 mei (9u30-12u00)

Ohhh er is iemand vermoord op de scouts. Geen zorgen, niet echt, we spelen levende cluedo. Kunnen jullie te weten komen wie de moordenaar is en met welk moordwapen deze persoon het misdrijf heeft begaan?

Vrijdag 27 mei (18u30-20u30)

De examens van de leiding komen alweer dichtbij. Daarom houden we een filmavond op de scouts.

Als je eens niet zou kunnen komen, laat het ons dan zeker weten via jojos@scouts121.be

Tot op de vergaderingen!

De jojo-leiding ,