Jonggivers

Zondag 3 december (9u30 – 12u): Sinterklaasvergadering

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… ja ja, liefst jogi’s jullie horen het goed. De sint is ondertussen weer aangekomen in België. Hij en zijn spiekpietjes hebben jullie heel het jaar in het oog gehouden en komen vandaag bij ons op de scouts langst om alle stoute kindertjes op hun vingers te tikken… ik denk dat er een paar onder jullie met een gezonde portie stress naar de scouts zullen komen. 

Vrijdag 8 december (20u-22u): filmvergadering

Hey hardwerkende studenten, jullie hersentjes werken deze periode al hard genoeg en daarom doen we vandaag een filmvergadering.

Zaterdag 16 december (18u30 - …)

Hoi kerstelfjes en kerstelfen, vandaag nodigen we jullie allemaal op onze super, mega gezellig kerstmarkt! We zetten verschillende kraampjes, spelletjes en vuurkorven om met z’n allen al helemaal in de stemming te komen. We zamelen hiermee ook geld in voor De Warmste Week. Dit is dus geen échte vergadering, maar jullie en jullie familie zijn meer dan welkom!

Vrijdag 22 december (20u-21u30): kerstfeestje

Hoi, voor deze laatste vergadering van het jaar doen we een mini-jogi-kerstfeestje. Voorzie allemaal een (zelfgemaakt) cadeautje van max 5 euro dat voor iedereen tof kan zijn. Wij zullen wat snackjes voorzien. Doe allemaal dus jullie lelijkste kersttrui aan en we maken er samen een gezellige avond van.

Zondag 31 december: GEEN VERGADERING

Op deze laatste dag van het jaar doen we geen vergadering want jullie leiding is hard aan het studeren voor hun examens!

We wensen jullie allemaal veeeeeel succes met de examens! We wensen jullie ook alvast een mooie kerst en een prachtig nieuw jaar!

Groetjes van jullie favoriete kerstelfjes en kerstelfen,

Felix, Simon, Manon en Fleur