Jonggivers

september

Zondag 19 september (9u30 - 12u)

Hey jogies !!! De eerste vergadering van een super tof jaar is hier ! We moeten elkaar nog wat leren kennen en dat gaan we ook doen op deze vergadering. We maken er een tof spel van dus wees er allemaal bij !

PS: De knoop voor volgende week en voor oktober komen ten laatste 20/09 online. 

Zondag 26 september (9u30-12u00)

Waar zijn die Pablo Escobars van Mortsel? Breng u innerlijke dealer naar boven en breng genoeg cash mee ! Tip: De politie houdt van snoepjes

oktober

Zondag 3 oktober (9u30-12u00)

Van slaaf naar knecht en van knecht tot koning, waar eindig jij in de sociale ladder van het koninkrijk? Ga een duel aan met een tegenstander van hogere stand en baan je een weg naar de top van het land! 

Zondag 10 oktober (9u30-12u00)

Ziehier ziedaar, waar? Ken je de plaats of niet? Wie zoekt die ziet. Wie niet zoekt, niet. Ken jij onze hoofdstad goed van buiten? En weet je om hoe laat de Albasha zal sluiten? 

(neem je gsm mee voor de vergadering want je gaat hem nodig hebben)

Zondag 17 oktober - GEEN VERGADERING!

Vandaag is het geen vergadering. De leiding is op weekend om elkaar wat beter te leren kennen. Slaap maar lekker uit en tot volgende week !

Zondag 24 oktober (9u30-12u00)

Zoals Winston Churchill ooit zei: “Als u winnen wil zult u strijden, als u verliest zult u lijden. De dag is kort en de nacht is lang. Soldaten, vergeet nooit uw rang !” 

Amai heb jij ook zo’n meesterlijk strategisch brein? Breng dat dan zeker meer naar de vergadering vandaag!

Vrijdag 29 oktober (20u00-22u00)

Het wordt een avond om nooit te vergeten. Zal jij het overleven? Alle bangerikken blijven thuis want het fort zit vol met heksen, spoken en misschien wel een vleermuis ! 

Groetjes 

De jogileiding

Margot, Katoo, Emma, Dries, Daqui, Wiede en Bloeme