Jonggivers

Zondag 5 maart (09u30 - 12u00)

Vandaag testen wij als leiding jullie individuele capaciteiten in verschillende duels, we spelen een welgekende laddercompetitie. Weet jij bovenaan de ladder te eindigen en de troffee mee naar huis te nemen. Kom allemaal zeker af om je van je competitiefste kant te laten zien!!!

10 - 12 maart: GROEPSWEEKEND

Het is weer zover... Jullie mogen voor de tweede keer met ons op weekend. Dit keer niet alleen, maar met alle andere takken in jullie gezelschap. Vergeet je zeker niet op tijd in te schrijven dan maken we er eentje van om nooit meer te vergeten ! (verdere info volgt nog)

Zondag 19 maart (09u30 - 12u00)

Vandaag wordt er door onze jogis heerlijk gekookt... Welk team weet de leiding het hardst te overtuigen met hun kookkunsten...Welk team weet het meest gezellige restaurant in een te steken....?? Tot dan !

Zondag 26 maart (09u30 - 12u00)

Haal jullie creatieve brein maar vast boven, vandaag staat er namelijk een knutselvergadering op de planning. We zetten ons gezellig aan een grote tafel, praten bij over de voorbije week en laten onze verbeelding de vrije loop tijdens een rustige knutselvoormiddag...

Dikke kusjes,

Tijs, Margot, Jasper, Ruben en Bloeme