Jonggivers

Zondag 4 december (09u30 - 12u00)

Dag lieve jogitjes allemaal, wat ben ik blij om na een jaar jullie terug te mogen zien. Al die lieve jogigezichtjes doen me elke dag weer lachen. De goede oude Sint komt vandaag naar Scouts 121 , speciaal voor jullie. Ik hoop dat jullie allemaal braaf zijn geweest het voorbije scoutsjaar..... Anders komen jullie mee in de zak natuurlijk. Ik hoop jullie allemaal daar te zien!

Vrijdag 9 december (19u00 - 21u00)

Jullie lieve leiding houdt veel rekening met jullie en plannen wegens jullie examens, een luchtige filmvergadering in die 1u30 à 2u zal duren. Dat is lief van ons he ! Allemaal komen want het wordt een topfilm!

Zaterdag 17 december (vanaf 18u30)

Zondag geen vergadering voor jullie, maar dat betekent niet dat wij jullie niet willen zien dat weekend! Kom zaterdag allemaal genieten op onze kerstmarkt van de live optredens, gezellige vuurkorfjes , warme drankjes en pannekoeken. Ook de verschillende kraampjes zien jullie graag passeren!

Vrijdag 23 december (20u00 - 22u00)

Hey allemaal. De kerstperiode is volop aan de gang en dus is er geen betere gelegenheid om met de jogis een secret santa te houden ! Jullie nemen allemaal een kadotje van maximum 5 euro mee naar de scouts, maar nog liever dan geld uit te geven willen we dat jullie jullie creatieve breinen gebruiken en iets origineels ineen knutselen. Aan wie of van wie moet jij je kadootje....?

Fijne feesten gewenst!

De Jogi-leiding