Jonggivers

Beste jonggivers,

Aanschouw de knoop!

Zoals vermeld in de mail, op Whatsapp en na de vergadering vind je hier de link naar de nodige documenten voor de snoepverkoop!

Succes!

Zondag 31 maart – 09:30-12:00

Vandaag spelen we een groot Mini Game Contest! Jullie nemen het allemaal op tegen elkaar, spannend!

Zaterdag 6 april – 18:00 tot 21:30

De leukste techniekenvergadering van het jaar staat vanavond gepland, namelijk de kookvergadering!
Haal je kookschort maar boven en spaar je honger, want het wordt alvast heel lekker! (Neem allemaal €5 mee voor deze heerlijke maaltijd)

Zondag 14 april en zondag 21 april

Geen vergadering, geniet van jullie paasvakantie en vrolijk Pasen!

Zondag 28 april -09:30-12:00: Kampinschrijvingen

First things first, vandaag is de deadline voor het inleveren van de strookjes voor de snoepverkoop!

Vandaag zijn het de kampinschrijvingen! Terwijl een deel van de leiding leuke spelletjes speelt met de leden, kunnen de ouders hun jonggivers inschrijven om mee op kamp te gaan.
Vandaag is dus een heel belangrijke vergadering, breng zeker je ouders mee zodat ze alle info kunnen krijgen over het kamp en je ineens kunnen inschrijven.

Zo dit was weer de knoop voor deze maand.
Kan je niet komen laat dan zeker iets weten per mail.

Stevige linker en groetjes

Maja, Noé, Simon en Marnix