Groepsdag UPDATE

Nog een laatste update over de groepsdag aanstaande zondag:

Aangezien we deze keer met een grote groep naar de zee gaan, hebben we onze plaatsen op de trein naar Oostende gereserveerd. Vandaag kregen we onze tickets en definitieve informatie van de NMBS. Omdat er erg veel mensen en groepen zijn die van de zon willen genieten en naar zee gaan, zijn de treinen op de uren die wij hadden aangevraagd jammer genoeg volzet. Daarom moeten we enkele wijzigingen doorvoeren in de planning voor de groepsdag komende zondag 26/06.


We spreken af om 9u10 aan station Mortsel Oude God. Een deel van de leiding zal er om 9u staan reeds om de vroegkomers op te vangen.
We zullen ook iets vroeger dan verwacht terug zijn aan het station, namelijk om 17u15. Houd wel rekening met eventuele vertragingen e.d., met de NMBS weet je maar nooit!


Ook zal de prijs van deze uitstap €10 bedragen (te betalen de ochtend zelf) aangezien we deze keer gereserveerd hebben, omdat we willen garanderen dat iedereen een zitplaats heeft in de trein op deze drukke dag.


We vinden het erg jammer dat de uitstap een beetje wordt ingekort, maar dat houdt ons zeker niet tegen om er een schitterde groepsdag van te maken!
Wij hebben er alvast heel veel zin in!
Tot zondag!