Tenten

Patrouilletenten

Een patrouilletent is wat wij een slaaptent noemen. Je kan er comfortabel met 8 personen in slapen.
De tenten zijn 4mx4m en 2m hoog (op het hoogste punt). Voor patrouilletenten die als slaaptent verhuurd worden, raden wij aan om ook grondzeilen bij te nemen.

(Foto binnenkort beschikbaar)

2-Master

2-masters zijn oude legertenten. Het zijn tenten van 5mx10m met in het midden twee grote steunpalen, masten. Deze tent leent zich ideaal voor kleinere tuinfeestjes of als foeragetent.

4-Master

De grootste tent die we hebben. Eveneens een oude legertent maar van een iets groter formaat. De tent is 6mx16m en heeft vier grote steunpalen in het midden. Een ideale tent voor kleinere evenementen of als overdekt speelveld op een kampterrein.
(Deze tent is best te vervoeren met een aanhangwagen)

(Foto binnenkort beschikbaar)

Senior

De senior-tent is een vrij lichte tent met een grondoppervlak van 5mx5m. De senior heeft een aluminium frame en heeft geen steunpalen in het midden. Deze tent biedt dus een grote overdekte ruimte en is zeer eenvoudig op te zetten en te vervoeren. Let wel, het zeil van de senior is niet waterdicht, het is dus aangeraden om nog een extra shelter mee te nemen om over het dak te leggen. Deze vind je hier.

Prijzen

Onze prijzen worden op een forfaitaire manier van €2/m² per week bepaald.

Voor het gebruik van onze tenten vragen wij een Waarborg van €500. Deze dient op voorhand gestort te worden en staat garant voor schade. Ook voor nat en/of slordig terug gebracht materiaal kunnen wij een deel van de waarborg afhouden.

Overzicht tenten
Naam Oppervlakte Prijs/week Max. aantal beschikbaar

Patrouilletent
met voorluifel

16m² (4mx4m)
24m² (4x6m)

€32
€48

15
5

2-Master 50m² (5mx10m) €100

4

4-Master 96m² (6mx16m) €192 1
Senior 25m² (5mx5m) €50 1

Aanvraagformulier