Givers

Givers

Zondag 7 april 09u30-12u00

De paashaas is in Mortsel Zuid en heeft wat lekkers mee… Ondanks dat jullie givers, graag een uitdaging aangaan, wil hij daarvoor iets in ruil.. Om de paasvakantie goed in te vliegen spelen we daarom een dik paasspel!

Afbeeldingsresultaat voor paashaas

Zondag 14 april 09u30-12u00

Sid is op dubbeldate met zijn nicht, Zeno is opgeroepen voor het nationale elftal, Smits wordt opgeroepen voor de rechtbank wegens fraude in het frituur, Anna heeft last van een katten allergie en Kobe zit in LA voor een optreden met aminam…  oh ja het is ook paasvakantie, dus jullie moesten sowieso niet komen, blijf nog maar even liggen, volgende keer zijn we er weer.

Zondag 21 april 09u30-12u00

Back tot he oldscool, daarom spelen we nog eens een good old fashion scoutsspel, namelijk STRATEGO, cause the night is dark and full of terrors and now your watch begins …

Vrijdag 26 april Voorbereiding DEGIVEROO 20u00-?

Omdat het vorig jaar soms wat chaotisch was willen we dit jaar op en top voorbereid zijn! Daarom spreken we deze vrijdagavond al eens af om enkele sausen al te maken. Sausen zijn soms ook lekkerder als ze al een nachtje hebben kunnen intrekken. Kun je zaterdag niet heel de dag komen, dan is dit ook de perfecte moment om het goed te maken ;). 

Zaterdag 27 april DEGIVEROO ...-... (binnekort meer)

Vandaag willen we iedereen in vorm zien!! Het is namelijk onze giveractie. voor diegene die nog niet mee zijn met het concept, het is hetzelfde als delivero, alleen brengen onze givers eten rond en gaat de winst naar ons kamp… de bal ligt dus in jullie kamp… hoe meer klanten je fixt, hoe leuker het kamp wordt. Vorig jaar was dit een groot succes, de leden die er vorig jaar waren, weten hoe genereus we zijn geweest met de winst en dat willen we dit jaar zeker opnieuw doen (of mss zelfs beter) DUS ALLEMAAL KOMEN !!!!!! meer info volgt nog op fb

Afbeeldingsresultaat voor deliveroo

Zondag 28 april 09u30-12u00

Omdat jullie (flink?) hebben gewerkt voor Degiveroo is het vandaag voor de leden geen vergadering. Wel zal de leiding aanwezig zijn voor de start van de kampinschrijvingen! Alle ouders kunnen tijdens deze vergadering langskomen om jullie in te schrijven en vragen te stellen over het kamp. 

Groetjes van jullie Verry Important Leiding <3

Sid Zeno Smits Anna en Kobe

Anna Overlaet-Michiels        0478 48 50 85

Charlotte Smits                     0496 20 01 09

Kobe Van de Velde                0486 68 35 61

Sid Dierick                             0478 79 92 26

Zeno Vandenhoeck                0475 46 15 71

/*-->*/