Givers

Zondag 5 maart (09u30 - 12u00)

Lieve Givers, Bom op A1!! Het is oorlog op zee!! Maak jullie klaar voor de woeligste wreedaardigste strijd op de open waters van fort V want deze zondag spelen we levende zeeslag!

10 – 12 maart: GROEPSWEEKEND

Liefste Givers, Dit weekend aan we met alle fantastische leden van scouts 121 samen op weekend! Tulpen, molens, kaas en veel oranje, je kan het misschien wel raden we gaan op groepsweekend in thema van onze Noorderburen. Kom jij ook mee?

WANNEER?

Vrijdag 10 maart tot 12 maart

WAAR?

Jeugdverblijf Heuvelsven

Heuvelsven 1, 3650 Dilsem-Stokkem

Met de givers spreken we om 19u af aan de scouts zodat we met de bus ten laatste kunnen vertrekken om 19u30. Terugkomen doen we met de auto. Daarom nog een warme oproep aan alle mama’s en papa’s om, als jij zou kunnen rijden, dit zeker via het inschrijvingsformulier dat jullie via mail ontvangen te laten weten!

Wij hebben er alvast zin in! Doeg!

Zondag 19 maart (09u30 - 12u00)

Beste Givers, Deze zondag spreken we niet af aan onze geliefde scoutslokalen maar verwachten we jullie op het theaterplein in Antwerpen!

Wat verwachten wij van jullie:

  • Kom vermomd, het is deze vergadering van levensbelang dat niemand je herkent, blend in tussen de wekelijkse marktganger en blijf onder de radar!
  • Elke giver neemt 1 ei mee
  • Voor deze vergadering is het uitzonderlijk aangeraden om je gsm mee te nemen zo kunnen we elkaar altijd bereiken!

Het wordt een zondagochtend om niet te vergeten!

Zondag 26 maart (09u30 - 12u00)

Liefste Givers, Vandaag gaan we op ruiltocht! Ben jij ook benieuwd hoe ver we geraken met enkel en alleen een appel of een ei? En met wat voor buit we deze vergadering af sluiten? Je komt het allemaal deze zondag te weten!

Veel liefs, De Giver leiding