Givers

Zondag 27 oktober 9u30-13u

Voor de laatste vergadering van de maand spelen we het beruchte stadsspel op de vogelenmarkt (bij de stadschouwburg). Het is de bedoeling dat iedereen (inclusief de leiding) zich vermomt en daar op zoek gaat naar elkaar. Zorg dus dat je alleen naar het stad vertrekt en niet met elkaar afspreekt om naar daar te gaan. Pas als iedereen elkaar gevonden heeft op de markt eindigt het spel. Good luck...

Zaterdag 2 november  20:00-22:00

Let op het is vergadering op een zaterdag en dat met maar één reden het is districtspel en we gaan alle andere scoutsen inmaken. We spreken af om 20u aan het pleintje op de kruising van de Zilverenhoek en de welvaartstraat.

Zondag 10 november 09:30-12:00

Lekkeeeer brunchen met de meiden!!! Vandaag gaan we brunchen neem allemaal 3 euro mee en een lege maag. (wees op tijd anders no koffiekoeken for you eh).

Vrijdag 17 november

We zijn dit weekend op weekend meer info volgt nog!

Zondag 24 november  09:30-12:00

Vandaag doen we mega klakkenbuis gevecht, je mag je eigen klakkenbuis van thuis meenemen maar dit is geen verplichting want er zijn er ook op de scouts.

Met vriendelijke groeten jullie leidingsteam

Kobe, Siebert, Slamuel en Pindy

/*-->*/