Givers

Zondag 4 december (09u30 - 12u00)

Lieve Givers, vandaag verwachten we een heel speciale gast! De enige echte Sinterklaas komt langs op onze scouts! Toon je dus maar van je beste kant en laat je stoute schoenen thuis zodat ook de givers een fantastisch cadeau krijgen! Terwijl de Sint alle andere leden bezoekt gaan wij ons vermaken met een heerlijke brunch zodat niemand hangry de Sint moet ontmoeten!

Vrijdag 09 december (19u00 - 21u30)

Lieve Givers, trek jullie beenverwarmers aan en haal jullie beste pirouette skills maar boven want vandaag trekken we er op uit en gaan we schaatsen!! We verzamelen om 9u30 op de scouts en FIETSEN samen naar Antartica.

Zaterdag 17 december (vanaf 18u30)

Lieve vrienden, sympathisanten en kerstliefhebbers Scouts 121 nodigt jullie op 17 December uit op onze winterse kerstmarkt! Wat kan je verwachten? Wij zorgen voor een winterwonderland met eetkraampjes, glühwein, vuurkorven, jenever, chocomelk, pannenkoeken, verschillende spelletjes, ... en als kers op de taart een fantastisch aanbod aan bieren van de hoogmis en live jazz muziek!! Het wordt een avond die je niet wil missen!

Vrijdag 25 december: Geen vergadering!

De kerstvakantie is begonnen!! Deze 2 weken is er geen scouts, maar niet getreurd na de vakantie vliegen we er weer vollenbak in!

Veel liefs,

De Giverleiding