Welka's

Zondag 4 december (9u30 - 12u00)

Wie komt er langs vandaag? Ja hoor hij komt! De Sint! Helemaal van Spanje naar Mortsel gekomen voor jullie, dus wees maar braaf! De Pieten nemen graag stoute kindjes mee in de zak van sinterklaas!

Vrijdag 9 december (18u30 - 21u00)

Vandaag nemen we de cinema mee naar de scouts! Zoals je al kan raden, we gaan een film kijken. Welke film we gaan zien is nog een verrassing, tot dan!

Zaterdag 17 december (vanaf 18u30)

Omdat het volgende week kerst is doen we vandaag een kerstmarkt op de scouts! Alle ouders, andere familie, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom op de scouts om

er een gezellige kerstmarkt van te maken. Er zullen verschillende kraampjes en activiteiten zijn om jullie heel de avond bezig (en warm) te houden.

Zondag 25 december: Geen vergadering!

Vandaag is het jammer genoeg geen vergadering, want het is Kerstmis! Veel plezier op jullie kerstfeesten en geniet van alle cadeautjes.

Zondag 1 januari: Geen vergadering!

Weeral geen vergadering, want het nieuwe jaar gaat van start!

Veel liefs en tot volgend jaar!

De Welka-leiding