Welka's

*/

2 juni (Zondag – 9:30u tot 12:00u)

Helaas! Vandaag is het geen vergadering, de leiding starten met hun examens en moeten goed voorbereid zijn!

9 juni ( Zondag – 9:30u tot 12:00u)

Vandaag spelen we voor de laatste keer nog eens de basics! We weten ook wel dat jullie veel van deze spelletjes door en door kennen, maar omdat we aan het einde van het geweldige jaar zijn willen we toch nog eens jullie geheugen opfrissen. Hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig, want misschien vertellen we wel wat meer over wat voor leuke dingen die we gaan doen op kamp ;)

14 juni ( Vrijdag – 18:30 tot 21:00u)

Zoals jullie al weten gaan we binnenkort op kamp met de jojo's en de leiding kreeg hierdoor een idee. Wat als we nu iets gezellig doen met de jojo's zodat we elkaar allemaal beter leren kennen? Super tof! Daarom is het dus Filmvergadering! Neem alstublieft allemaal 2 eurotjes mee zodat we enkele snacks en drankjes kunnen voorzien!

23 juni GEEN SCOUTS

30 juni (Zondag – 9:00u tot 17:00u)

Vandaag organiseert de scouts een lekkere brunch. Neem zoveel mogelijk vrienden en familie mee, want het wordt een prachtige middag! Inschrijven kan via de onze website. Tot slot hangt deze brunch ook samen met de groepsdag dus er is genoeg speelplezier!

Tot dan!

Veels liefs, de welkaleiding!