Welka's

Zondag 27 oktober 9u30 - 12u00

We doen aan illegale kamphandel!

Alles wat je niet mag meenemen op kamp wordt vandaag stiekem verhandeld. Maar pas op dat de politie je niet te pakken krijgt!

Zondag  3  november  9u30 - 12u00

Het district spel.

Vandaag gaan we niet op de scouts spelletjes spelen maar op het landschapspark Frijthout in Boechout! Daar gaan we tegen andere scoutsen van ons district spelletjes spelen

Zondag 10 november 9u30 - 12u00

Bewegen op wieltjes.

Vandaag gaan we op wieltjesvergadering. Dus neem allemaal iets mee dat op wieltjes rijd bv step, skateboard, wavebord, etc. Neem allemaal zeker ook je helm en bescherming mee. Word jij de nieuwe pro skater van Mortsel?

Zondag 17 november 9u30 - 12u00

Knutselvergadering !

Vandaag halen we de knutselaars uit jullie en gaan we knutselen. Samen gaan we de mooiste en coolste werkstukjes maken die je ooit hebt gezien. Het wordt zeker de moeite waard.

Zondag 22-24 november

WELKA weekend!!!

Jaja het is zo ver het beste weekend van het jaar is aangebroken. Verdere info volgt nog in de brief.

Zondag 1 december 9u30 – 12u00

Hij komt hij komt. Het is weer de tijd van het jaar. De heilige man die de pakjes komt brengen komt naar onze scouts. Samen met zijn hulpjes komt hij voor heel het land pakjes bezorgen voor de brave kindjes. Aangezien dat hij tijd heeft voor de jeugdbeweging komt hij op bezoek.

Veel liefs,

De welkaleiding