Welka's

Opdrachtenboekje: Scoutsplezier in huis !

Beste ouders en leden,

Jammer genoeg hebben we elkaar al een tijdje niet gezien en de leiding vindt dit heel spijtig. Maar niet getreurd want we hebben een eerste alternatief uitgewerkt.

Onderaan dit bericht vind je een link naar het opdrachtenboekje voor de jongste takken (kapoenen, welka's, jojo's). De bedoeling is dat de leden die opdrachten zo goed mogelijk volbrengen, want met elke opdracht kan je een aantal punten verdienen. Als er een opdracht afgerond is, mag je er een foto of filmpje van doorsturen via Instagram (@scouts121) of via Facebook (Scouts 121).  Elke week plaatsen wij dan de top 5 (per tak) op onze Facebook- en Instagrampagina. Degene die de opdrachten het best volbrengt, is de winnaar en die krijgt een aangename verrassing in de bus :)

(Als de link hier niet werkt probeer dan even de link in de mail die je hebt gekregen)

Heel veel plezier en dat de beste mag winnen!
Groetjes,
De leiding