Kapoenen

Zondag 7 februari (9:30 - 12u)

Vandaag spelen de 2de jaars het grote alfabet spel, haal jullie beste schrijfvaardigheden dus maar boven! Kleed jullie warm aan want we gaan komende weken zoveel mogelijk buiten spelen.

Check ook zeker jullie mailbox ivm met updates over corona, de verdeling van groepen, wie wanneer moet komen,… (Als je afgelopen weken geen mails hebt ontvangen check dan zeker je spam. Moesten er toch nog vragen zijn: kapoenen@scouts121.be).

Zondag 14 februari (9:30 - 12u)

Deze week is het aan de 1ste jaars, hoe goed kennen jullie Mortsel? We gaan in 2 teams een groot spel spelen in Mortsel, vergeet je wandelschoenen en geografische kennis niet mee te nemen!

Zondag 21 februari (9:30 - 12u)

Deze week is het aan de 2de jaars, hoe goed kennen jullie Mortsel? We gaan in 2 teams een groot spel spelen in Mortsel, vergeet je wandelschoenen en geografische kennis niet mee te nemen!

Zondag 28 februari (9:30 - 12u)

1ste jaars, hoeveel hebben jullie al geleerd op school? Dit gaan wij vandaag eens testen met een quiz! Doe nog maar snel je huiswerk zodat je zeker goed voorbereid bent! Warm aankleden is een must want de quiz zal actief zijn en buiten doorgaan! :-)

Eleboogjes,

Nala, Kora, Kerri, Toto, Gigi, Xebo