Kapoenen

Mei

Vrijdag 24 mei (18u30-20u30)

Vandaag spelen we spelletjes, maar... geen computerspelletjes, geen gezelschapsspelletjes en ook geen gewone, oerklassieke scoutsspelletjes... Benieuwd wat voor spelletjes we dan wel gaan spelen? Kom dan zeker vanavond samen met ons een heleboel nieuwe spelletjes ontdekken en wie weet worden dit wel nieuwe, échte scoutsklassiekers!

Zondag 2 juni

Jammer maar helaas kan de leiding vandaag geen leiding komen geven aan onze allerliefste kapoentjes. Wij moeten namelijk heeeeel hard studeren voor onze examens! Geniet van jullie weekend en duim voor ons!!

Zaterdag 8 juni (18u30-20u30)

Vanavond gaan we op zoek naar een schat! De legende gaat dat de beruchte struikroofster Rose Bush in onze streken één van haar meest waardevolle buiten verborgen heeft. Snuit jullie speurneuzen, was jullie gespitste oren uit en wrijf je arendsogen uit en misschien slagen jullie er dan samen wel in om de schat te bemachtigen.

Zaterdag 15 juni (18u30-20u30)

Vandaag kijken we met z'n allen lekker gezellig naar een filmpje. Gewoon relaxen en genieten (en misschien nog een klein beetje ravotten, want het is nog steeds een scoutsvergadering natuurlijk ;) )

Zondag 23 juni (9u30-12u00)

Woehoew! Waterspelletjes! Nu de zomer nadert is dit een onmisbare scoutsvergadering. Welke spelletjes we gaan spelen, kunnen we nog niet verklappen, maar één ding is zeker: niemand zal met droge kleren naar huis gaan.

Zondag 30 juni (9u-17u)

Vandaag organiseert onze scouts een brunch. Nodig dus zeker al je familie, buren en vrienden uit om mee te komen genieten van deze prachtige voormiddag. Inschrijven kan binnenkort via de website. Deze dag is tegelijk ook onze groepsdag van dit jaar! Je kan er dus vanop aan dat er toffe spellekes gespeeld zullen worden!!

Dikke kussen & knuffels,

Toto, Rikki, Petro, Nala & Veva