Kapoenen

Zaterdag 30 maart (18u30-20u30)

Deze zaterdag is een speciale avond. Het is namelijk jaarthemanacht. Tussen 20u30 en 21u30 doet de hele wereld het licht uit, want dan is het Earth Hour en dat past helemaal bij ons jaarthema Minder is meer! We spelen dan ook vandaag spelletjes in het donker!! Durf jij onze uitdagingen in het duisternis aan?

Zondag 7 april (9u30-12u)

Wie is nu eigenlijk de sterkste, snelste, slimste en behendigste kapoen aller tijden?? De leiding zou dit graag te weten willen komen en daarom spelen wij vandaag laddercompetitie! Veel succes en mag de beste kapoen winnen!

Zondag 14 april (9u30-12u)

GEEN VERGADERING! Geniet van jullie vakantie lieve kapoenen en tot binnen een weekje!

Zondag 21 april (9u30-12u)

Vrolijk Pasen iedereen!! Om in thema te blijven, spelen we vandaag het grote Paasspel! En wie weet is onze goede vriend de paashaas ook wel langs geweest op de scouts?! Komen is dus de boodschap!

Zondag 28 april (9u30-12u)

Vandaag kunnen de ouders jullie inschrijven voor het super mega leuke kamp in juli (van 24 t.e.m. 29)! Zeer belangrijk dus!! Terwijl dat zij hiermee bezig zijn, gaan wij met heel de groep scoutsspelletjes spelen!

Ziezo, dat was het voor de maand april!
Dikke kussen & knuffels,

Toto, Rikki, Petro, Nala & Veva