Kapoenen

Zondag 4 december (09u30 - 12u00)

Lieve Kapoenen wij hopen dat jullie dit jaar allemaal héél braaf zijn geweest, want vandaag komt de Sint! Hopelijk steekt Piet niemand in zijn zak en krijgt iedereen wat lekkers, maar dat zullen we dan allemaal wel zien. Tot dan!

Vrijdag 9 december (18u30 - 20u)

Hoi lieve kapoentjes, vandaag doen we eens iets totaal anders! Nu dat de Sint is geweest kunnen we ons volledig onderdompelen in de kerstsfeer! De leiding zorgt voor een gezellig kampvuurtje terwijl jullie gaan zoeken naar een ideale tak om jullie marshmallow op te roosteren. Als dat gelukt is spelen we nog een gezellig spelletje weerwolven (dit klinkt mega eng maar dat is het totaal niet!) en drinken we een warme chocolademelk zodat we het zeker niet koud krijgen! Kleed je dus zeker warm genoeg aan want we gaan heel de avond buiten zitten.

Boodschap aan de mama’s en papa’s: op 10 december organiseren we onze eerste ouderfuif!! Daarop zijn jullie allemaal uitgenodigd om jullie nog eens helemaal ‘young again’ te voelen!  https://fb.me/e/2hZw77AvC

Zaterdag 17 december (vanaf 18u30)

Jammer genoeg is het dit weekend geen vergadering. Máár scouts 121 nodigt wel alle ouders, vrienden en kerstliefhebbers uit op 17 december op onze winterse kerstmarkt!

Wat kan je verwachten? Wij zorgen voor een winterwonderland met eetkraampjes, gluhwein, vuurkorven, jenever, chocomelk, pannenkoeken, verschillende spelletjes, … en als kers op de taart een fantastisch aanbod aan bieren van de Hoogmis en live jazz muziek! Het wordt een avond die je niet wilt missen! Link naar het evenement: https://fb.me/e/2mz7cDnBb

Zondag 25 december: Geen vergadering

Allerliefste Kapoenen in de kerstvakantie zijn er geen vergaderingen zodat jullie volop kunnen genieten van de feestdagen. Wij wensen jullie een héél vrolijk Kerstfeest en een supergelukkig Nieuwjaar! Tot volgend jaar!

Zondag 1 januari: Geen vergadering

Dikke knuffels Kora, Toto, Rikkie, Nala, Zazou, Xebo en Dragon

Als je een keertje niet kan komen, vragen we om dit altijd eventjes te laten via de mail (kapoenen@scouts121.be) of door een sms’je te sturen naar een van de leiding!