Kapoenen

september

Zondag 19 september (9u30 - 12u00)

Het scoutsjaar is gestart! Dat betekent dat er nieuwe leiding is en nieuwe kapoentjes, hoog tijd om elkaar te leren kennen. Vandaag is het dus kennismakingsvergadering! Ben je benieuwd met wie je allemaal in de groep zit en wie je nieuwe leiding is? Dan moet je zeker komen!

Zondag 26 september (9u30 - 12u00)

Vandaag spelen we ons eerste grote spel: één tegen allen! Na de leuke kennismaking wordt het nu tijd om jullie beste beentjes voor te zetten tijdens de opdrachten die jullie zo goed mogelijk moeten uitvoeren om de leiding te verslaan! Spannend :)

Zo, dit was het voor deze maand. We hopen dat jullie het super leuk vonden en dan maken we van oktober nog een betere maand. Vraag ook zeker aan je mama en papa dat ze altijd willen laten weten wanneer jullie niet kunnen komen, dit kan via een sms’je naar een van de leiding of via mail (kapoenen@scouts121.be).

dikke knuffels,

Kora, Petro, Toto, Zazou, Gigi, Kerrie en Rikkie xxx

Zondag 3 oktober (9u30 - 12u00)

Joepie, vandaag spelen we levende dierenstratego! Wie van jullie kan de tijger verslaan en welk team raakt als eerste bij de vlag en kan zo koning of koningin van de jungle worden? Dat zal je allemaal ontdekken op de vergadering!

Zondag 10 oktober (9u30 - 12u00)

Vandaag doen we de welbekende sportvergadering! Zoals jullie weten heeft jullie leiding destijds de Olympische Spelen van 2003 gewonnen, dus zorg dat jullie allemaal opgewarmd zijn en sportieve kleren aan hebben, want het zal een vermoeiende maar super leuke vergadering worden!

Zondag 17 oktober (9u30 - 12u00) - GEEN VERGADERING

Deze zondag is het jammer genoeg geen vergadering want de leiding gaat op weekend om het komende scoutsjaar een beetje te plannen. Geniet van jullie luie zondag!

Zondag 24 oktober (9u30 - 12u00)

Vandaag is het één van de lievelings vergaderingen van Toto en Kerrie. We houden een alles-op-wieltjes vergadering! Jullie mogen allemaal naar de scouts komen met jullie fiets, skateboard, step, rollerblades of eender wat wieltjes heeft! Het wordt super tof maar vergeet zeker jullie helmen en scheen -en schouderbescherming niet!

Zaterdag 30 oktober (18u30 - 20u30)

BOE, het is bijna Halloween. Om te zien hoe stoer jullie zijn spelen we vandaag een spel in het donker. Haal jullie engste verkleedkleren en beste sluiptechnieken maar boven want het zal sidderen en beven worden.

Oktober is voorbij, hopelijk vonden jullie het een leuke maand en kijken jullie al uit naar de volgende. Stel dat je niet kan komen naar een vergadering vragen wij ons om altijd eventjes iets te laten weten via een sms’je of een mailtje naar kapoenen@scouts121.be.

Griezelige groetjes,

Petro, Toto, Rikkie, Kora, Zazou, Kerrie en Gigi xxx