Kapoenen

Zondag 27 oktober (9u30-12u)

Het is bijna Halloween dus we maken er vandaag een grrrriezelige ochtend van. Wie durft? Kom in jullie engste outfit naar de scouts vandaag!

Zondag 3 november (9u30-12u)

Vandaag spelen we een super groot spel met het hele district cantincrode. Jullie worden deze keer niet verwacht aan de scouts maar op het pleintje aan de kruising met de Ziverenhoek en Welvaartstraat in Boechout. Hier worden jullie om 9:30 verwacht en om 12:00 kunnen jullie hier weer opgehaald worden. Scouts 121 for the win!

Zondag 10 november (9u30-12u)

DIKKE MENSEN VERGADERING! Dit wil zeggen dat je zo dik mogelijk naar de scouts moet komen door bijvoorbeeld kussens onder je kleren te steken. Wees creatief! Dan gaan we verschillende spelletjes spelen en je zal merken dat dat niet zo gemakkelijk gaat zijn haha.

Zondag 17 november (9u30-12u)

Goedemorgeeen, vandaag mogen jullie rechtsreeks vanuit jullie bed naar de scouts komen want we gaan ontbijten op de scouts! Jullie mogen allemaal in jullie pyjama’s komen en een gezellig dekentje meenemen. Tijdens het heerlijke ontbijt zal er een toffe film worden gespeeld. PS: boodschap voor mama en/of papa; voor deze vergaderingen vragen wij dat elke kapoen 2€ meeneemt voor al het lekkers dat aanwezig zal zijn! Zoals altijd zeker laten weten wanneer uw kapoen niet kan komen dan kunnen wij inschatten hoeveel eten wij moeten voorzien.

Vrijdag 22 november tot zondag 24 november

JOEPIE, vanaf vandaag begint ons superhedenweekend! Wij hebben er alvast super veel zin in en jullie hopelijk ook, meer info over het weekend volgt in de mail.

Dit was het voor de maand november!

Kusjes,

Gigi, Zazoe, Veva, Kora & Nala